Om oss

"Lär känna oss på Fogma"

Fogmas firmabilar

Vi kan massa!

Fogma AB startades 2015 och drivs av Martin Pennlöv. En enmansfirma som på 7 år har blivit en lite större familj med ytterligare 15 st medarbetare. Tillsammans har vi många års erfarenhet och riktigt hög kompetens inom mjukfogning och tätning. För oss handlar det inte om att vara störst utan BÄST!

Vi söker alltid nya utmaningar och projekt vi kan vara en del av då vi är en väldigt viktig del av ett byggprojekt. Vi jobbar alltid efter bästa resultatet och med stor passion och noggrannhet.

Vi lämnar alltid bygget med huvudet högt. Vi ställer alltid upp och gör vårt jobb på bästa sätt för att kunderna ska bli 100% nöjda. Det är helt enkelt Fogma AB du ska kontakta för att sätta sista eller första touchen på ert projekt.

Vi är ett företag som jobbar efter hållbarhet och miljöfrågan är viktig för oss. Lojalitet och ärlighet är det vi jobbar efter och det har visat sig funka bra.

Vår kundkrets består av både mindre, mellanstora och stora företag såsom Skanska, Veidekke, NCC, Peab, Servicekuben, NIBA, för att nämna några, Derdelis AB, Limhamns Montage & bygg.